hell of a ride
Blijf op de hoogte en volg Kenneth
16 December 2009 | Cambodja, Kratié
De jappaner kreeg weer wat lucht en fietste vooruit, hebben nog wel met m geluncht waar hij eerder was gekomen maar wat langer wilde blijven, tenslotte moet eten zakken. De snelheid verdween een beetje bij ons en namen wat meer pauzes om zo deze lange dag door te komen.
De rest van de dag was het gewoonweg de kilometers aftellen en beloven dat we niet meer zo'n lange dag gingen fietsen en morgen (vandaag) in kratie zouden blijven.
Zo gezegd zo gedaan, aangezien er een spaak in mjn achterwiel was gesprongen dacht ik vandaag die dan ook wel te kunnen kopen en inzetten..helaas blijkt die maar hier toch wat minder voor te komen. Boel een beetje bijgespaakt en morgen herkansing in tja waar ook weer. In ieder geval weer wat dichter bij Phom Phem. Oh ja de eerste 1000km zijn gefietst!
16 December 2009 - 15:45
Mariëlle:
7 Uren effectief gefietst... En nu al 1000km achter de rug. Over respect gesproken! Heel veel plezier en rust ook vooral lekker uit! Hartelijke groeten uit Groningen, Mariëlle. -
16 December 2009 - 17:40
Erik Grinta:
Nu al 1000? dat wordt n paar weken extra duiken! Kennie kijk even in je mail heb je link gemaild. Je zult zien, exclusief spul...;)
Succes nog daar, ik ga morgenvroeg maar weer eens ramen krabben..: Ook mooi! -
17 December 2009 - 00:59
Sippie En Klaas:
jullie zijn wel een stelletje fanatiekelingen zeg ;) Wij fietsen heel wat minder hier in peru. Als je maar leut hebt.
Sjoukje, hou die vent van je een beetje in toom. Je moet wel heel terug komen.