applaus!
Blijf op de hoogte en volg Kenneth
30 December 2009 | Vietnam, Nha Trang
goed moe en wel kwamen we dichter bij nha trang, soms zijn de laatste kilometers toch wel erg zwaar, je bent moe en dan komt daarbij ook nog de drukte van de stad...en toen opeens was daar applaus!! de bus met de groep fietsers die we onder weg tegen waren gekomen, ze hingen uit de ramen en joelden en klapten!! dit voelde echt welverdiend en zo goed na een zware dag!! bijna nog beter dan een warme douche en een lekker bed!
voor de getallen 145 km en gemiddeld 17 km per uur voor de eerste 65 en over het totaal 20,4 km/uur en 2574 hoogtemeters overwonnen!!
vandaag voor de ontspanning even 2 duikjes gedaan, lekker relaxed.
(Ken) Ondanks de zware, warme en lange dag heeft Sjoukje weer een superprestatie geleverd.Ze heeft dan ook zeker het applaus verdiend!
Ben niet zo van de superlatieven maar het was inderdaad een adembenemende dag met fantastische vergezichten, schitterende beklimmingen en afdalingen. Maar goed dat er nog wat opbrekingen waren anders was het verhaal te mooi geworden om waar te zijn..
30 December 2009 - 19:41
Theo Kiewiet:
Sinds kort volg ik jullie reis. Een mooi land dus en wel afzien tijdens het fietsen. Veel succes verder in het verre land.
Groet vanuit de keuningswijk. -
31 December 2009 - 10:45
Gonda:
Bij jullie is het natuurlijk al nieuwjaar (maar zonder oliebollen denk ik?)een gelukkig nieuwjaar en heel veel succes en plezier op de rest van jullie reis!!!
groetjes! -
02 Januari 2010 - 02:09
Mike & Inez:
He Ken en Sjoukje,
Jullie mail net ontvangen om elkaar te treffen tussen Hoi An en Qui Non. Goed idee. Wij zaten vanochtend net te denken om dezelfde route andersom te doen (Na Trang-Dalat). Zijn er nog overnachtingsmogelijkheden onderweg?
Tot snel, Mike & Inez