goodbye nudi's
Door: kenneth
Blijf op de hoogte en volg Kenneth
20 December 2010 | Maleisië, Mabul
gelukkig hebben we hier wel iets betere temperaturen als in Nl. De gemiddelde watertemperatuur was zo rond de 30 graden.. Boven het water is het dan zo'n 35. Prima uit te houden.
Wat betreft het duiken, er zijn slechtere plekken op de wereld om je spullen nat te krijgen. Rustige vriendelijke haaien, relaxte schildpadden en genoeg nudibranches om te bekijken. ONdanks de beperkte permits voor Sipadan maritieme reservaat zijn we er 4 dagen naartoe geweest. Daar zwemt veel van het grotere spul maar aangezien we het kleine spul wel net zo leuk vinden hebben we gevraagd om te laatste duiken rond Mabul en Kapalai te doen.. Volop genoten en nu morgenvroeg nog even genieten van de omgeving/resort. eens kijken hoe dat eiland eruit ziet..toch ook wel leuk om te weten.
Paar dagen geleden nog wel het jaarlijkse personeelsfeest meegemaakt. De eigenaren laten dat alle personeelsleden van het 'vaste' land overkomen om hier een dag te komen en slapen op hun kosten. OOk krijgen ze kado's etcetera. Avondvullend programma met karaoke en dans..
Hoe we de aankomende dagen gaan vullen is even onbekend aangezien de reservering die we dachten te hebben voor n jungle resort toch niet juist was..Maar we vinden vast wel weer iets leuks om te doen.
Geniet van het mooie koude weer in NL dan doet wij het van het warmere weer hier... S&K
20 December 2010 - 11:32
Manon:
Veel plezier nog in het zonnetje! Hier schijnt die ook hoor, maar dan wel met een witte onderlaag!
Klinkt nog steeds ernstig vervelend die vakantie van jullie! Have fun nog even en tot in het nieuwe jaar!
liefs
Manon