countdown
Door: kenneth
Blijf op de hoogte en volg Kenneth
03 November 2011 | Nederland, Groningen
Fiets krijgt nog een kleine update of eigenlijk downgrade. De geveerde voorvork wordt vervangen door een starre. Scheelt toch weer wat gewicht, Cathay brengt ongeveer eur40 per kg overgewicht in rekening dus... Daarbij gebruikte ik die vering ook niet, kan nu dus ook niet meer onderweg kapot gaan.
Wel vreemd alleen met de fiets te vetrekken en dan Sjoukje in Hanoi met fiets weer te zien.. en weer apart van elkaar terug te vliegen. Maar aan de andere kant, ik slaap toch alleen maar in het vliegtuig dus Sjoukje mist alleen mijn zakje met pinda's, niet de volledige gezelligheid die ik meebreng het vliegtuig in.
De eerste afspraken in Vietnam zijn gemaakt. We (in ieder geval Sjoukje) treffen een tourguide, Ngoc, die we de vorige keer hebben ontmoet. Wel handig kan Sjoukje ook ophalen van t vliegveld. En gaan nog langs de moeder van Tâm in Lao Cai. Tâm zien we wellicht daar of in Hanoi. Maar uiteraard is dit alles onder voorbehoud.. Tenslotte is de wereld groot en niets ligt vast.
04 November 2011 - 15:45
Manon:
Heeee, superveel plezier allebei en echt ff afspreken als je terug bent! Hier ff weer fksh(*&^&^%$#, maar straks weer klaar voor een borrel en de reisverhalen. Succes met slapen en de pinda's! Ik mis ze wel bij de korte vluchten ;-). groetjes!