terug naar af dnf
Door: sjoukje
Blijf op de hoogte en volg Kenneth
23 November 2011 | Vietnam, Hanoi
verder nog helemaal vergeten dat we gisteren vanaf het balkon naar een kleine markt hebben gekeken en de hele handel en wandel hebben kunnen observeren. heel leuk om te zien dat men heel erg hun best doet met de presentatie, in mooi pakketjes samengebonden met bamboo, de hele tijd vieze blaadjes eruit trekken. verder is de laatste blijkbaar geen pré en legt een andere vrouw nog haar setjes ernaast. niet iedereen blijft de hele dag en verkoopt dan aan een collega. erg leuk schouwspel. verder in de middag naar de omliggende dorpen geweest die bekend staan vanwege handwerkende minderheden, maar dit was verworden tot een hele uitstalling van doeken in het totale dorp. helaas draven vietnamezen dan soms weer door en denkt men wat de buurvrouw kan verkopen kan ik ook verkopen en dan heeft iedereen weer hetzelfde.
23 November 2011 - 16:13
Manon:
Balen zeg die regen! Wel leuk die reisverslagen :-)! Maar op zoek naar een droge omgeving lijkt me.. Regen valt tegen he (haha, dat rijmt Sint). Hier is het vooral mistig, ook geen kloot aan want je ziet nix. Veel plezier nog daaroo! Kunt altijd nog ergens heen vliegen met goedkoop vluchtje of zo toch als het echt te erg wordt?