terug
Door: sjoukje
Blijf op de hoogte en volg Kenneth
04 Januari 2013 | Myanmar, Rangoon
relaxen na al het fietsen en dan zullen we ook nog wat reisverslagen aan vullen ( tijd zat!)
04 Januari 2013 - 09:23
Manon:
Lekker man, nog ff in de relaxstand! Nog geen zin om naar huis te gaan lijkt me! Duikse en geniet vooral nog even van de zon en lekker niks doen!
Manon -
05 Januari 2013 - 18:40
Ursula Jager:
Hallo Ken enSjoukje,
Ik ben van plan naar Myanmar te reizen in maart, maar lees nu verontrustende berichten dat het overspoeld zou zijn met toeristen. Wat is jullie ervaring? Ik ben erg benieuwd. Groetjes en fijne reis nog, Ursula -
12 Januari 2013 - 07:37
Kenneth :
@ursula jager, tja wat de een 'overspoelen' vindt is voor de ander nog niet te vergelijken met bijvoorbeeld het aantal toeristen in bijvoorbeeld thailand of vietnam. Om maar iets te noemen. tuurlijk denken velen nu dat ze 'erbij' moeten zijn voordat het toerisme op gang komt. Echter dat is al heel wat jaren gebeurd, alleen is dat nooit zo doorgedrongen. in 2002 tijdens mijn eerste keer in birma waren er al heel veel fransosen, nu zijn er meer van alles en backpackers. Het toerisme is zeker toegenomen wat zeker te merken is in Bagan waar het electriciteitsnetwerk het niet aankan..
Of je nu moet gaan of niet, een ding is zeker het toerisme zal zeker niet afnemen (denk ik), mocht je iets exotischer zoeken met minder toerisme, dan kun je altijd nog voor butan gaan of extreem nar pakistan, afganistan of mali.. succes met je overweging.