Doi Ithanon en verder
Blijf op de hoogte en volg Kenneth
03 Oktober 2015 | Thailand, Mae Chaem
Met gemiddelden snelheden ga je dan toch rekenen, hoe lang t nog duurt eer... de strijd ging langzaam verder en na het tweede uur was het gemiddelde al gedaald naar 11. gelukkig was ook dat het moment dat ik net besloten had om even te stoppen een bord zag van een koffie/eettent. Eigenlijk t eerste dorp na vertrek. Leuke is wel dat je daar verschillende vrouwen met toch nog wat Hmong klederdracht ziet, gecombineerd meer hedendaagse kledij. Tijdens mijn stop nog kort een nederlander gesproken die het rondje in drie dagen op de brommer deed.. klein verschil met de 11dgn die ik verwacht erover te doen...
Met volle buik weer verder en met goede moed de laatste klimkilometers aangevangen. duurde nog slechts een uur, en dit uur was nog langzamer afgelegd als de vorige... maar aan alles komt n eind en wat overblijft zijn slechts wat getallen om papier..vergeten is de pijn en de snelheid van het klimmen.. Vol in de afdaling maar door de bochten moest er veel geremd worden. Even een pauze ingelast om de velgen te laten afkoelen maar daarna weer vol de afdaling in.. Aangekomen in Mae Chaem op zoek gegaan naar n resort die ik niet kon vinden dus dan maar naar second best. Ook best. Daar n brits stel ontmoet waarmee ik de avond doorgebracht hebt.. Morgen hopelijk n meer relaxte dag die na 70-80 km eindigd anders wordt t nhele lange dag.. van 160km.. Dan wel n dag voor op schema.. ;-)
03 Oktober 2015 - 18:48
Bert En Idaline:
Heeeee Kenneth,
Nou, je kunt over jou niet zeggen dat je de weg van de minste weerstand kiest. Wat leuk dat we weer op deze manier een beetje met je meereizen (vanuit de luie stoel). Morgen de Ronde van Lombardije en daarna gaan de fietsen weer in het vet. Dat geldt even niet voor jou. Jij hebt nog wat bergen 'te verzetten' en andere elementen te trotseren. Wij vierden vandaag een verlate burendag waarbij 14 palingen een kopje kleiner zijn gemaakt. We wensen je goeie benen, mooie kilometers en leuke ontmoetingen.
Groet en veel goeds,
Bert en Idaline -
03 Oktober 2015 - 20:31
Sandra En Adriaan:
Ha Kenneth, wij sluiten ons helemaal aan bij de vorige schrijvers. Weinig aan toe te voegen. Wij kunnen het niet mooier verwoorden. Maar we zijn inderdaad onder de indruk van je doorzettingsvermogen. En dat je niet in de verleiding bent gekomen om je door de brommer mee te laten trekken (zoals wij vroeger dat wel eens deden). Succes met de komende kilometers!!!
Veel plezier en succes daar!!!!
Sandra en Adriaan